EXPOSICIÓ “SANT FELIU DE SOMNI” A LA CAMBRA

EXPOSICIÓ “SANT FELIU DE SOMNI” A LA CAMBRA

 

ESTIVILL-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu De l’1 al 15 d’agost, a la sala d’exposicions de la Cambra de Comerç de Sant Feliu, podrem contemplar una exposició inèdita tant pel seu contingut com per l’estil emprat en l’obra de l’artista, Jordi Estivill, a través de la qual trasllada a les teles la interpretació dels seus somnis inspirats especialment a Sant Pol – S’Agaró .
El propi Estivill, que temps enrere ja va exposar a la desapareguda galeria d’art Uzupi, ha titulat l’exposició com a “Sant Feliu de Somni” i en el seu blog (Estivillart.blogspot.com) ens acosta la següent informació:
“Visito sovint Sant Feliu i concretament la platja de Sant Pol des que tenia 11 anys per raons familiars. (la família de Montserrat Domènech, l’esposa del meu germà el Dr. Eduard Estivill hi tenen una de les cases modernistes) Ja des de petit m’atreien els edificis singulars i diferents que semblaven sortir d’un conte infantil. Fa dos anys vaig exposar a la Galeria Uzupi de Sant Feliu on hi havia una mostra de tota la meva obra i temàtiques amb diferents tècniques com collage, assemblatges, escultures, il.lustracions i pintura. Algunes d’aquestes pintures estaven inspirades en Sant Pol i van tenir molt bona acollida. Va ser aleshores quan vaig decidir fer una Exposició dedicada a temes de Sant Feliu amb un estil diferent i personal d’aquí el títol Sant Feliu de Somni. No són paisatges que reflecteixen la realitat sinó on la imaginació hi té molt a veure i on el color té molt protagonisme. Podrem veure,a part de la platja de Sant Pol, el Passeig del Mar, l’edifici del Salvament, el Casino, Sant Elm, La Casa Patxot, el Monestir, la Plaça del Mercat, els Banys de S’Agaró, el Camí de Ronda etc. Es una exposició bastant didàctica doncs al costat de cada pintura hi poso uns cartells explicatius del tema. A part de les pintures dedicades a Sant Feliu hi haurà una petita mostra d’altres tècniques que faig com Assemblatges (Composicions amb fustes i objectes trobats), Collage amb papers antics i algunes escultures inspirades en el món del teatre, el circ etc.”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.