Fernández torna a encapçalar la llista d’ICV a Sant Feliu

Fernández torna a encapçalar la llista d’ICV a Sant Feliu

Jesús Fernández tornarà a ser l’alcaldable d’ICV-EUiA a Sant Feliu de Guíxols. És el tercer cop que Fernández encapçala la llista dels ecologistes. Si bé la resta de la llista no es donarà a conèixer fins a un acte preparat per al dia 25 de març, se sap que el número dos serà Joan Prat. Prat va ser el número tres de la llista d’ICV-EUiA en les passades eleccions del 2007.

Fa temps que Fernández va avançar que segurament seria l’alcaldable, ja que era l’única candidatura que hi havia sobre la taula. Segons explica la coalició en un comunicat, s’ha escollit un altre cop Jesús Fernández per la feina que es va fer durant els tres anys de mandat al costat del PSC, ERC i Tots per Sant Feliu, abans que aquest últim grup sortís del govern el gener del 2010 i s’aliés amb CiU i Amics per fer la moció de censura en què Carles Motas (TSF) va esdevenir alcalde.

Jesús Fernández, bomber de professió, veu tres grans línies que definiran aquest mandat. Un és el pàrquing del passeig, i el seu partit ja s’hi va mostrar d’entrada contrari. L’altre és el futur Thyssen, que, com tots els grups, veu que hi ha consens. Finalment, l’herència dels Anlló és un altre debat obert, en el qual veu molts “comissionistes” i intermediaris pel mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.