Pere Luque no es presenta a Sant Feliu

Pere Luque no es presenta a Sant Feliu

El regidor Pere Luque, de Sant Feliu de Guíxols, no es tornarà a presentar a les eleccions del 22 de maig. No ho faran ni ell ni l’agrupació d’electors a què pertany, Amics.

L’agrupació va aconseguir un regidor en les eleccions del 2007, que no va gaudir de protagonisme fins que no es va perfilar la moció de censura que, l’abril passat, va desbancar del govern el tripartit que quedava –PSC, ICV i ERC– després de la sortida de TSF al gener del 2010. Amb el nou govern que es va formar, va assumir les delegacions com a regidor responsable de la brigada i d’una nova àrea d’emergències, ja que durant la nevada de fa un any el nou govern li va reconèixer resolució per aconseguir recursos (generadors) per a la ciutat.

Tanmateix, a mitjan maig, una concentració dels seus treballadors davant la casa de l’exalcalde Pere Albó va provocar que es malmetés la seva imatge i que l’alcalde, Carles Motas (TSF), decidís destituir-lo de les seves atribucions. Luque va passar a l’oposició un altre cop i el govern, format per CiU i TSF, va quedar en minoria.

Malgrat que va anunciar que la seva agrupació d’electors es volia constituir com a partit, aquesta decisió ha quedat en no-res després que hagi anunciat que no vol repetir. 

www.elpunt.cat 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.