L’alcalde de Sant Feliu demanda TSF, que l’acusa d’exercir amiguisme

L’alcalde de Sant Feliu demanda TSF, que l’acusa d’exercir amiguisme

 

Fullet repartit a Sa

Segons Informa El Punt Avui L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, va decidir demandar judicialment el grup de Tots per Sant Feliu (TSF) pel fullet que es va repartir per la població i que signava suposadament el grup Tots per Sant Feliu. Després de consultar amb un advocat ahir al matí, Albó va comunicar a través de les xarxes socials que havia decidit deixar en mans de la justícia el contingut del fullet “infame”.

El convergent Albó va ironitzar respecte a la seva suposada relació personal amb el gestor turístic Alfons Moré: “Amb les més 40 persones que convisc a l’Ajuntament tinc la mateixa relació que amb el senyor Moré. Sí, és cert, tinc un amic que és auxiliar de l’arxiu que és amic meu. M’hi hauré de disculpar!”

El fullet repartit va enfurismar ostensiblement Albó, que, a banda d’interposar la denúncia, també va contraatacar les acusacions del principal grup de l’oposició qüestionant-los la feina : “Què han aportat a la ciutat des del juliol del 2011: el tema del vicealcalde que ha acabat en no- res, la planta intermèdia del Club Nàutic que es va fer quan ells eren al govern i això. Els regidors de TSF han cobrat més de 26.000 euros . Si la seva aportació a Sant Feliu és aquesta, això sí que és car!”

L’alcalde va afirmar que, dos anys enrere, “ni sabia l’existència” de l’empresa del gestor turístic i que la va conèixer a través del muntatge de l’exposició de l’espai Thyssen. Va subratllar, així mateix, que l’empresa va guanyar un concurs “al qual es va convidar a participar tres empreses” i que, en el cost del servei, “s’inclou l’IVA i les dietes”.

Tal com ja havia fet la regidora de Promoció Turística de la ciutat, Pilar Giró, la setmana passada, Albó va destacar la capacitat de l’empresa d’Albert Moré, el gestor turístic contractat, i que dins del seu currículum “hi ha campanyes de promoció de diferents regions d’Espanya, de diferents províncies, també de països o fets molt propers com el pla de turisme de les comarques de Girona encarregat pel Patronat de Turisme. És fàcil objectivar la seva capacitat i solvència tècnica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.