REGATISTES GANXONS AL MUNDIAL DE POLÒNIA

REGATISTES GANXONS AL MUNDIAL DE POLÒNIA

 

FORÇA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Fins el dia 25 de juliol s’està celebrant a Polònia el Mundial de la classe internacional de vela Splash on els guixolencs Clara Cervera, Marina Cervera i Andreu Blanquer de Força 3 hi participen com a representants del nostre país.. Martí Ferrer ÉS el seu entrenador i participarà en la categoria Splash+ per majors de 18 anys.
Vam demanar a la delegació ganxona que ens anessin aportant informació per tal de poder-la transmetre-la des de la nostra emissora a totes les persones interessades i disposem dels apunts dels dos primers dies d’estada pràcticament en format de diari:
Dissabte al matí els 4 regatistes representants de Sant Feliu de Guíxols van anar per primera vegada cap a les instal·lacions del club organitzador del mundial d’Splash 2014.
Amb l’ajuda de l’entrenador holandès i el president de l’SCIA, van posar a punt les 4 embarcacions amb les que disputaran el mundial.
A primeres hores de la tarda, van iniciar el primer entrenament, juntament amb els regatistes representants de la República Txeca, que durant el dissabte ha continuat.
Tot i ser un dia de poct vent, van acabat amb bones impressions, tot liderant la majoria de les mànigues preparatòries.
Diumenge, tocades les 9 del matí, els 4 regatistes van arribar a les instal·lacions del club organitzador . Allà van haver de passar les medicions reglamentàries de les respectives embarcacions.
Seguidament, van fer algunes reparacions per tal de posar-les a punt.
Un cop finalitzada aquesta tasca, van anar a fer l’entrenament matinal, altre cop amb l’equip de la República Txeca.
Havent dinat, van realitzat el segon entrenament intensiu de tres hores amb unes  condicions  de vent més fortes, els regatistes catalans han destacat amb aquestes condicions de vent.
En acabat, hi va haver una reunió amb tots els  representants dels  diferents països afiliats a la SCIA i en aquesta assemblea es va donar a conèixer el lloc on es disputarà el pròxim campionat del món de la classe Splash. Amb 6 vots a favor, i cap en contra, s’ha escollit Sant  Feliu de Guíxols,  com a seu del Campionat del Món d’ Splash 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.