ARRENCA EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

ARRENCA EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

 

FPF-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Recordeu que podeu assistir amb invitació que heu de demanar a la nostra emissora, el divendres 18 de juliol, a la inauguració del Village de l’Espai Port amb l’actuació del percussionista cubà PEDRITO MARTINEZ (20.30h).  El bluesman Taj Mahal ha assegurat que són el millor grup establert actualment a Nova York. El mestre John Scofield confessa que, d’ells, n’ha après un munt. I Eric Clapton, Roger Waters i Wynton Marsalis, quan van anar a un dels seus concerts, amb prou feines es podien creure el que tenien al davant. El que Martínez fa amb el seu grup, altres ho fan amb tota una big band. Debuten a Catalunya, en exclusiva rigorosa a tot el país. Uns virtuosos de primer ordre. Un veritable vendaval. Podeu aconseguir invitacions trucant a la nostra emissora: 972821803.
Acte seguit (22.30h) el cicle de conferències INSTINT surt del teatre BARTS de Barcelona per apropar la seva fórmula de coneixement + entreteniment a Sant Feliu de Guíxols. INSTINT ha aconseguit fer de la difusió del coneixement un esdeveniment entretingut basat en la suma d’un ponent excel·lent + un bon tema + un presentador mediàtic + la interacció del públic. Al Teatre Narcís Masferrer serà el director David Trueba qui exposarà la seva visió del món actual a partir dels ulls del periodista que posa el dit a la nafra i de la càmera que tot ho veu. Al seu costat tindrà un amic i còmplice, Jordi Évole, que com Trueba, també ha dedicat la seva carrera a revelar la cara amagada de la societat. Ja queden poques entrades per aquest espectacle.
Dissabte 19 a l’Espai Port (22.30h) i amb tot l’aforament venut, Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró portaran l’exitós Granada a Sant Feliu de Guíxols. Silvia i Raül han firmat, de moment, un únic disc plegats, però la seva aliança ja té aura de clàssic. Deu anys després de treballar junts per primer cop en aquell encisador projecte transoceànic anomenat Immigrasons, exhibeixen atreviment i esperit aventurer a Granada. És un disc fet sota l’influx del granadí Enrique Morente i amb versions, entre d’altres autors, de Schumann, Lluís Llach, Edith Piaf, Albert Pla, VioletaParra, Fito Paez i Maria del Mar Bonet, així com del tradicional Cant dels ocells. Cançons dolces com les magranes i explosives com la dinamita entrelligades per la bella veu de la cantant palafrugellenca i aquest sisè sentit que sempre ha tingut Refree per transitar per les sonoritats menys òbvies. Un duo valent regit per una química que els transporta a llocs on, tot sols, no haguessin arribat mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.