Paladium, de Platja d’Aro, obrirà per Setmana Santa

Paladium, de Platja d’Aro, obrirà per Setmana Santa

La nova discoteca Paladium de Platja d’Aro obrirà les portes per Setmana Santa. Així ho va dir el seu responsable, Pepe Carreras, tot i que va anunciar que ja en farà la publicitat convenient més endavant. Carreras no va voler respondre si li mancava algun tràmit administratiu per poder-ho fer, però el local té tot l’aspecte d’estar a punt.

La nova Paladium no és cap altra que l’antiga discoteca Atyco –anteriorment anomenada Kamel–, situada a l’avinguda del Cavall Bernat.

L’anunci de la reobertura de la discoteca amb aquest nom va anar acompanyat per una petició per escrit de l’antic propietari de Paladium, enderrocada fa uns anys, per no utilitzar-ne ni el nom ni l’anagrama, al·legant que s’apropiava de la imatge aconseguida pel negoci d’un altre. Però Pepe Carreras va respondre que ell va registrar la marca i que això va estar un mes exposat al públic i que, per tant, ningú no li podia impedir utilitzar-la. Carreras no es va estar de recordar la deixadesa del propietari de la desapareguda discoteca del Mas Artigas, ja que no tenia el nom registrat i, a més, se li va desestimar un recurs per legalitzar la discoteca per haver-lo presentat fora de termini, i es va acabar enderrocant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.