CAMERES DE SEGURETAT A 3 PUNTS DE SFG

CAMERES DE SEGURETAT A 3 PUNTS DE SFG

 

CAMERAS-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Fa uns dies publicàvem les dades estadístiques que es posaven sobre la taula en la reunió de la Junta de Seguretat celebrada a l’Ajuntament de Sant Feliu, on avançàvem que  l’alcalde anunciava tres punts de la ciutat on es col·locarien càmeres de seguretat. El Diari de Girona ha ampliat aquesta informació amb el següent article: “L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha posat en marxa els mecanismes per a la instal·lació de càmeres de seguretat a diversos punts del municipi: urbanitzacions (encara s’han de determinar a quines) i a l’estació d’autobusos. Els representants municipals van plantejar aquesta iniciativa a la Junta Local de Seguretat (en què hi ha polítics municipals, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional), que hi ha donat el vist-i-plau, ha concretat el batlle Joan Alfons Albó (CiU).
El cap de la Policia Local, Josep Miñarro, ha explicat que, de manera immediata, es col·locaran les càmeres de videovigilància a la comissaria del cos. Concretament, serà una reposició ja que n’hi havien anteriorment, que van quedar malmeses. L’altra càmera que s’instal·larà és a les proximitats de l’estació d’autobusos per controlar el trànsit que baixa per la ronda de Ponent.
Quant a les càmeres de seguretat, el tema encara està en els inicis de la tramitació atès que s’ha de fer un estudi de les urbanitzacions on són més necessàries (tenint en compte, especialment, on hi ha hagut més problemes de seguretat ciutadana, ha concretat Miñarro). Després, s’haurà de fer tota la tramitació necessària per a la seva instal·lació per respectar la llei de protecció de dades, cosa que és complexa, ha concretat Albó. De fet, el batlle ha posat sobre la taula la voluntat de col·locar tant càmeres que controlin les matrícules dels vehicles com aparells que ho facin de les persones.
D’altra banda, l’alcalde ha precisat que els darrers mesos hi ha hagut un important descens en robatoris en habitatges, fruit de les detencions que es van produir els contra les bandes de joves que els cometien. Joan Alfons Albó ha explicat que a Sant Feliu aquests assalts havien arribat a un pic durant els tres primers mesos de l’any i s’havien concentrat en vivendes dels barris de Sant Elm, Les Bateries i Sant Pol. Arran de les citades detencions, la xifra d’aquests delictes ha patit un descens a números més comuns, ha precisat el batlle.
Joan Alfons Albó ha afegit que també hi ha hagut un descens en els robatoris a l’interior de vehicles, els quals eren comesos en la seva major part per un home que va traspassar”.

One Response to "CAMERES DE SEGURETAT A 3 PUNTS DE SFG"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.