La Cambra de Comerç de Sant Feliu explica el 24 de març les possibilitats de fer negoci a Guinea Equatorial

La Cambra de Comerç de Sant Feliu explica el 24 de març les possibilitats de fer negoci a Guinea Equatorial

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols explicarà el 24 de març les possibilitats de fer negoci a Guinea Equatorial, una de les economies emergents d’Àfrica. Aquest país té un dels majors PIB per càpita del continent i és el tercer productor de petroli de l’Àfrica subsahariana. La seva economia segueix en plena expansió, especialment el sector de la construcció a causa de la important inversió que es destina a la construcció d’infraestructures i nous edificis.

Les principals oportunitats de negoci per a les empreses catalanes i espanyoles a Guinea Equatorial estan originades per la necessitat de la provisió de béns i serveis en el país.

En aquest sentit però és fonamental identificar i localitzar els sectors en expansió i els que reben major suport governamental.

Per tal d’informar de les possibilitats que ofereix el mercat d’aquest país africà a les empreses, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, l’agència de patents i marques Gestimarcas i la plataforma empresarial Piamonte Group International han organitzat una jornada que tindrà lloc el 24 de març a les 10 del matí.

L’assistència a l’acte, organitzat amb la col·laboració de ‘La Caixa’, és gratuïta però cal inscriure’s prèviament ja que les places son limitades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.