FER DE DETECTIUS AL FORTIM DE SFG

FER DE DETECTIUS AL FORTIM DE SFG

 

FORTIM-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Els dijous de juliol i agost s’han organitzat visites a la caseta de Salvament de Nàufrags, situada al Promontori dels Guíxols, bell entorn amb una marcada visió marítima, habitat i usat des de l’antiguitat. El Museu, antiga seu de l’Estació de Salvament de Nàufrags de la ciutat,  parla d’històries d’esforç, de valor, d’homes que lluitaven per la vida d’altres, amb mitjans que no diferien dels d’aquells que els necessitaven: “mariners per mariners”. Allà es pot veure, a més d’altres peces rellevants, el bot de salvament “Miquel de Boera”, eina de rescat gestionada per voluntaris: homes de mar, de la pròpia població, capaços de desafiar tempestes i vents només amb l’ajuda de la seva perícia i la força dels seus braços, amb l’objectiu final de donar auxili a les tripulacions d’altres vaixells en perill.
La visita es complementa amb un passeig per les restes patrimonials del poblat ibèric dels Guíxols, l’antic port medieval i el niu de metralladores de la guerra civil. Al finalitzar l’explicació es realitzarà el joc de pistes “Fem de detectius al Fortim”, una gimcana en grups que posarà a prova els coneixements adquirits durant la visita, apta per a totes les edats.

INFORMACIÓ ÚTIL
Dates: els dijous de juliol i agost
Hora: 18:30h
Durada de l’activitat: 1:30h
Activitat gratuïta i adreçada al públic familiar
Inscripcions: Museu d’Història (Pl. Monestir s/n. 17220 Sant Feliu de Guíxols). Tel. 972821575 / museuhistoria@guixols.cat Cal inscripció prèvia.
Els dissabtes de juliol a les 18:00h es farà una visita convencional al Salvament i Promontori dels Guíxols, oberta a tothom i sense inscripció prèvia. Activitats previstes dins el marc d’obertura de la Caseta de Salvament de Nàufrags durant els mesos d’estiu.
Amb la col·laboració de l’Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols
Més informació: Tel. 972821575 / museuhistoria@guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.