NOTES REVETLLA I DECLARA’T A CATALUNYA

NOTES REVETLLA I DECLARA’T A CATALUNYA

 

ANC-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Guíxols per la Independència com a entitat local membre de la Comissió de Sant Joan, organitzadora de la 4a revetlla popular de Sant Joan a Sant Feliu, ha fet pública una nota en la qual donen les gràcies “a la resta d’entitats i associacions que participen i fan possible aquesta jornada popular al voltant de la Flama del Canigó, símbol de la persistència i de la vitalitat de la cultura catalana”. La Flama, va seguir l’itinerari anunciat prèviament, des de Perpinyà, escampant-la per diversos punts de la ciutat i va encendre la foguera del Passeig del Mar que va presidir el sopar popular amb 500 persones
Es va fer la lectura del manifest a càrrec de la Marina Pérez i la Rita Vinyals, el repartiment de la flama va anar a càrrec d’en Joan “més gran”, en Joan Llandrich i en “Joan més petit”, en Jan Casanovas, mentre sonava l’himne ‘Juny’ i la sardana ‘Aires guixolencs’ del ganxó Bonaventura Deusedes.
D’altra banda, Guíxols per la Independència, va presentar, el passat dissabte 21 de juny, la campanya “Declara’t a Catalunya: la Via Catalana cap a la Hisenda Pròpia” a càrrec de Xavier Vidal, membre de la Comissió ANC.
Durant la sessió informativa es va comentar que la Hisenda Pròpia es una estructura d’Estat imprescindible per tal que el govern català sàpiga amb quins mitjans pot comptar. La campanya, fàcil i senzilla, explicada a la web http://declarat.assemblea.cat  consisteix simplement en fer una còpia de la declaració i entregar-la a l’agència tributaria catalana presencialment o per internet, a través de la pàgina web www.tributs.cat , on hi ha temps per fer-ho fins el 31 de desembre d’enguany.
A més, l’Assemblea Nacional Catalana ha endegat una altra campanya dins el projecte “El país de tots” anomenada “Estem preparats”. Aquest proper diumenge 29 de juny serem a la Rambla Vidal amb una parada informativa de les 10h a les 14h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.