SETMANA CULTURAL DE L’ESCOLA D’ADULTS

SETMANA CULTURAL DE L’ESCOLA D’ADULTS

 

ESCOLADULTS-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Com és habitual en aquestes dates, l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols està celebrant els actes  de l’anomenada Setmana Cultural que menaran al final de curs del Centre. Seran els següents on aquest dimecres s’ha portat a terme el Vè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols, en què s’han projectat els treballs realitzats pels participants en el curs de Pinnacle de l’AFOCO (Associació per a la Formació Continuada).
Aquest dijous, 12 de juny, a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça Salvador Espriu: enregistrament del lipdub “I beg your pardon”, es tracta d’un vídeo en homenatge al poeta i a la plaça ganxona que porta el seu nom. En acabar, els alumnes, professors i personal de l’AFOCO i de l’Escola es faran la tradicional fotografia de final de curs. Seguidament es continuarà a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues, on dins del show dels profes es farà l’entrega de premis del Concurs Literari i dels Vè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols, amb els visionat del treballs guanyadors d’aquest darrer.
I pel divendres, 13 de juny, a les 6 de la tarda, a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues: festa i berenar de final de curs amb la projecció del lipdub “I beg your pardon” i l’entrega de la revista de l’Escola d’Adults “El Lío Cultural” núm. 42, Especial Salvador Espriu i d’un llibre per part de l’Ajuntament de la ciutat a tots els alumnes assistents. Els actes són oberts a tothom i es convida a assistir-hi.

PREINSCRIPCIONS CURS 2014-2015
L’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols us informa que enguany les preinscripcions per al curs 2014-2015 es duran a terme els dies:
23 i 27 de juny, matins de 10 a 13 h.
25,26 i 30 de juny, tardes de 17 a 20 h.
És imprescindible portar uma fotocòpia del DNI i uma fotografia recent mida carnet.
Trobareu informació sobre els diferents cursos al blog de l’Escola http://sfgescolaadults.blogspot.com.es/ ; al Facebook de l’Escola i als cartells que hi ha repartits per tota la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.