APARCAMENTS DE PAGAMENT I GRATUÏTS

APARCAMENTS DE PAGAMENT I GRATUÏTS

PARKING-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Cal recordar que a partir del dia 15 de juny i fins el 15 de setembre entrarà en funcionament de dilluns a diumenge la zona blava de la barana del Passeig, Jardins Juli Garreta i Platja de Sant Pol que fora d’aquest període són gratuïts. Tanmateix, el pàrquing de La Corxera també entrarà en funcionament pel mateix període.
Per fer la tramitació dels residents cal que s’apropin amb el cotxe a partir del 13 de juny al pàrking de La Corxera per realitzar les gestions, concretament a la caseta que es troba just a l’entrada del mateix entre les 9 i les 14 hores de dilluns a divendres.
La documentació que cal aportar és la següent:
-L’ original del permís de circulació.
-La còpia o l’original del  DNI del titular del permís de circulació.
-L’original de rebut de pagament de l’impost de vehicles a Sant Feliu de Guíxols o bé un document bancari acreditatiu del pagament.
-La tarja del pàrking (de color blanc retolat amb el nom de Dornier) que va utilitzar l’any passat. En cas de no posseir la tarja, només es lliurarà una de gratuïta a aquelles persones que no l’han tinguda mai, la resta  hauran de pagar la quantitat de 12 euros.
Cal recordar que els vehicles autoritzats per estacionar en el pàrking són: els turismes, els vehicles mixtos fins a 3.500 Kg., els derivats del turisme (vehicles  comercials) i els ciclomotors de tres i de quatre rodes.

NOVES PLACES GRATUÍTES A L’EIXAMPLE
L’Ajuntament de Sant Feliu ha habilitat des del passat divendres, un aparcament per a ús públic i gratuït al carrer del Sol 41-43. Aquest espai compta amb 25 places i una de càrrega i descàrrega.
La iniciativa de l’Ajuntament en què intercanvia la cessió de solars per part particulars a canvi de l’exempció de l’IBI, està donant bons resultats i segons anunciava la regidora Dolors Ligero, ja se n’han ofert alguns més que s’aniran adequant progressivament en diferents punts de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.