Una escola de Sant Feliu premia els emprenedors

Una escola de Sant Feliu premia els emprenedors

Una escola de Sant Feliu contribueix a dinamitzar l’economia local amb la creació dels Micropremis a l’Emprenedor, que consisteixen en una dotació de 1.800 euros per a alumnes i exalumnes que volen muntar o ampliar el seu negoci.

L’escola La Campana, per la qual han passat més de 2.500 alumnes, vol donar suport així a l’autoocupació, per a projectes que comencin i serveixin “per donar exemple”, segons explica Xavier Campasol, responsable del centre. Els premis estan dividits en dues categories, amb dos premis cadascuna. Es premiaran dos projectes de nova creació, que rebran 600 euros a fons perdut i 1.200 per tornar en el termini de dos anys sense cap interès. En el cas de projectes d’ampliació, es dotaran amb 1.800 euros, que s’hauran de tornar, però, en dos anys, sense interès.

Segons els responsables del centre, que va començar les activitats el 1994, “ha pujat el nombre d’empreses els últims anys” i amb aquesta iniciativa es vol donar suport a projectes que comencin i donin exemple. “No anem a guanyar, sinó a dinamitzar”, explica Xavier Campasol.

Els candidats poden presentar les propostes aspirants als premis fins al 31 de maig. Al cap d’un mes se sabrà quins projectes se’ls enduen. De moment, el centre és qui posa aquests diners per als premis, que volen que tinguin continuïtat, i esperen trobar patrocinis per a l’any que ve.

Aquest centre, que va començar a impartir cursos com a col·laborador del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya el febrer del 1994, amb l’objectiu de dinamitzar el mercat laboral de la seva zona d’influència i amb la clara vocació, en paraules dels responsables, de “treballar per fer progressar les persones”, està homologat per la direcció general d’Ocupació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.