ES PRESENTA EL PORTA FERRADA 2014

ES PRESENTA EL PORTA FERRADA 2014

 

FPF-WEB-600x250

Els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols podreu gaudir d’un 20% de descompte si adquiriu entrades fins diumenge a la taquilla del teatre municipal (de 10 a 14h) per als espectacles de la 52a edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols Costa Brava que  s’ha presentat aquest dimecres al migdia al Monestir i a la tarda a Barcelona.
Era l’inici d’una nova etapa amb la concessió a The Project de la gestió, amb l’afegitó de Costa Brava, amb l’anunci de l’alcalde de la futura construcció d’un futur amfiteatre amb capacitat per a 1.500 persones al port, amb la presència d’Andreu Buenafuente representant a El Terrat (socis de The Project en aquest projecte) amb el repte de superar la venda de 10.500 entrades, després de la gestió destacada de Bitó en la passada edició o l’arranjament de l’annex de la zona esportiva de Vilartagues per un import de 60.000 euros..
Els preus d’aquesta edició ronden els 15-25 euros, i la més cara és de 50 euros. L’Ajuntament fa una aportació del 33% del cost total del Festival, que s’ha xifrat en un total en 1.127.000 euros. En patrocinis de les administracions i empreses privades s’aconsegueix un 29%, i la resta per arribar al 100% prové de la venda d’entrades.
Per encarar el repte The Project posa tota la carn a la graella i presenta una proposta artística que  passa pel pop indie, el jazz, el teatre de qualitat, la dansa, i grans figures del panorama internacional i també de Catalunya. Noms com Malú, Sílvia Pérez Cruz, Josep Ribera, Dee Dee Bridgewater, Andreu Buenefuente i Berto Romero, Crystal Fighters, Ara Malikian, Belle and Sebastian, Natalia Gutman i Perro Burruezo estaran també amb propostes com el Ballet de Víctor Ullate, els Amics de les Arts, o peces teatrals com El Crèdit de Galceran. Encara falten algunes incorporacions com els Blues Brothers (19 d’agost)  i, almenys, una altra figura destacada que està pendent de tancar-se, així com la programació de clàssica que s’editarà en les properes dates.
També cal destacar la presència de Blaumut, Petit Liceu, Macedònia, La Locomotora Negrao o Jordi Évole.
Per acostar el Festival a la ciutat, s’han programat nombrosos espectacles al carrer, peces còmiques, monòlegs i altres activitats, la majoria gratuïtes.
En definitiva, un munt de possibilitats que podeu consultar a la següent adreça www.portaferrada.com tot recordant que podeu aprofitar fins aquest diumenge per adquirir les entrades al 20% de descompte per a tots els espectacles que s’oferiran en 6 espais: Port, Guíxols Arena, Teatre, Església, Village i al carrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.