Activitats de franc i preus populars a Sant Feliu per estrenar l’estació nàutica

Activitats de franc i preus populars a Sant Feliu per estrenar l’estació nàutica

 

Estació Nàutica Cost

Segons Informa El Punt Avui La nova estació nàutica Costa Brava, promoguda per l’Ajuntament de Sant Feliu i amb la implicació posterior dels municipis de Tossa, Santa Cristina i Llagostera, ha estat fins ara un projecte turístic abstracte per aglutinar la feina i activitats de les empreses de lleure, hostaleria i comerç. Perquè els veïns i visitants se’n formin una idea, Sant Feliu serà l’escenari de la primera Festa del Mar aquest cap de setmana, amb 70 activitats amb un marcat esperit didàctic.

L’objectiu, apuntava el regidor de Promoció Econòmica, Juanjo García, és “mostrar tot el potencial turístic” i que la gent s’animi a provar disciplines com ara la navegació en caiac o a vela, el surf de vela, el surf de rem (paddle surf), les immersions submarines o vehicles nàutics de motor. L’alcalde, Joan Alfons Albó, destacava que “hi haurà moltes activitats gratuïtes o amb preus reduïts” que en la majoria de casos seran de 5 euros per 30 minuts.

En altres casos, com explicava la regidora d’Esports, Magda Lupiáñez, s’aprofitarà per donar a conèixer infraestructures esportives com la via ferrada de la cala del Molí o el carril per a nedadors en aigües obertes que van instal·lar l’any passat.

Embarcacions d’ocasió

Dins de la programació, s’ha encabit la tradicional fira nàutica Guíxols Mar, amb desenes d’embarcacions noves i d’ocasió a la zona d’aparcament annexa als jardins de Juli Garreta. Paral·lelament, es faran activitats esportives com l’Aquatló o el campionat de Catalunya d’imatge submarina, que organitza la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.