Un restaurant per dinamitzar l’antic Nàutic de Sant Feliu

Un restaurant per dinamitzar l’antic Nàutic de Sant Feliu

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui La rehabilitació de l’antic edifici del Club Nàutic Sant Feliu, encallada des que Ports de la Generalitat va deixar-lo en mans de la Cambra de Comerç guixolenca l’any 2012, s’ha completat en un temps rècord després que l’entitat hagi apostat per tornar-hi a obrir un restaurant. De la gestió de l’establiment, que es diu Sa Marinada i que es va inaugurar aquest passat cap de setmana, se n’encarregarà la restauradora Mercè Pellicer, que fins a la passada tardor regentava la Taverna del Mar a la platja de Sant Pol.

L’immoble, en desús des que el Club Nàutic va estrenar la nova seu, havia d’anar a terra. Però al final el consistori i la cambra van apostar per mantenir-lo com a pol de dinamització a l’entrada del port. El president de la cambra, Joan Puig, va ironitzar en l’estrena del restaurant i va dir que va ser una “sort que l’Ajuntament no tingués diners per enderrocar-lo”. I tot i que inicialment s’hi plantejaven usos comercials, l’opció del restaurant ha estat la més viable per agilitar-ne la reobertura. L’alcalde, Joan Alfons Albó, va celebrar que l’edifici hagi superat la imatge d’abandonament dels darrers anys.

Quant al restaurant, Pellicer va agrair l’oportunitat que li ha servit la cambra i el suport de l’Ajuntament i de Ports de la Generalitat. “Teníem una feina començada, una clientela fidel i crec que hem trobat l’espai”, va destacar la restauradora, que ha aconseguit recol·locar –sumant-hi un altre restaurant que gestiona– tots els treballadors que els propietaris de l’edifici de la Taverna del Mar no van voler subrogar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.