Paladium de Platja d’Aro no vol que Atico li prengui el nom

Paladium de Platja d’Aro no vol que Atico li prengui el nom

L’antic propietari de la desapareguda discoteca Paladium de Platja d’Aro demana a l’empresa Aro Exportación, propietària de la popular discoteca Atico, que faci la transferència del nom i el logotip de nou a la seva empresa, després de veure que aquesta segona empresa el va registrar i fa publicitat d’una reobertura amb aquest nom a través d’internet. Paladium SA considera que la titularitat és seva i que té un dret prioritari sobre el nom i sobre el logotip.

Paladium no tenia registrat el nom però els seus advocats, Boadas Advocats, es basen en la protecció que dóna la llei de marques i els criteris que s’estableixen per a la notorietat d’una marca. Una notorietat de la qual consideren que els propietaris de l’antiga Atico s’aprofiten, així com del “prestigi i del treball d’un altre”, i diuen que “el farà malbé”.

En cas que la marca no li sigui transferida de nou, ho demanaran judicialment, així com la nul·litat del registre, i no descarten reclamar danys i perjudicis per aquesta “utilització il·legítima” del nom.

Pepe Carreras, responsable de l’antiga Atico, diu que ha pagat els drets per tot l’Estat i que aquesta proposta ha estat exposada durant dos mesos sense que ningú hi al·legués res.

Michael Bouana, exdirector de Paladium, deia que durant els judicis no es va renovar, però que la marca és viva perquè rep molts premis. Diu que això és una “falta d’ètica”.

El Punt Comarques Gironines

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.