L’Estació Nàutica de Sant Feliu tria la junta rectora

L’Estació Nàutica de Sant Feliu tria la junta rectora

Segons Informa El Punt Avui Els empresaris de Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Llagostera i Santa Cristina d’Aro que s’han agrupat dins de la nova Estació Nàutica guixolenca van celebrar ahir l’assemblea constituent de l’ens, amb la tria dels membres de la junta rectora que inicialment presidirà l’empresari nàutic Antoni Serra. En espera que el col·lectiu aprovi un organigrama, en la junta hi haurà representats, per exemple, la Cambra de Comerç de Sant Feliu, el Club Nàutic, el Golf Costa Brava, diverses agrupacions de comerciants, restauradors i hostalers i centres d’immersions subaquàtiques.

Segons la proposta d’estatuts, la junta no havia de tenir més de 14 membres, però l’assemblea va acordar integrar-hi les 17 persones que es van presentar per formar-ne part. Serra va apostar per fer pinya en les diferents activitats turístiques dels quatre municipis, i mirar d’haver engegat la maquinària de promoció amb vista a la imminent temporada d’estiu.

L’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, va encoratjar el grup a treballar pels consensos i els va brindar el suport del consistori, tot i que va defugir que l’administració s’erigeixi en “actora”. La presentació en societat de les activitats de l’ens, amb la seu al Tinglado del port, es farà en el marc de la
pròxima Festa del Mar, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.