Seminari sobre novetats fiscals celebrat a la Cambra de Comerç de Sant Feliu

Seminari sobre novetats fiscals celebrat a la Cambra de Comerç de Sant Feliu

Una quinzena d’assistents al seminari sobre novetats fiscals celebrat a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

L’economista i assessor fiscal i financer Ramon Soler, de Cànovas Assessorament i Gestió ha explicat aquest matí els principals canvis que, en matèria fiscal, han entrat en vigor aquest any 2011, en un seminari organitzat per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols. L’acte, organitzat amb la col·laboració de “La Caixa”, ha comptat amb una quinzena d’assistents. L’expert ha detallat quines son aquestes novetats i com afecten, per exemple, en les transmissions de béns immobles; el tipus d’iva reduït aplicable en aquelles obres que tinguin la consideració de reforma al sector de la construcció o el tipus de tributació que poden tenir aquells habitatges de nova construcció que es posin a lloguer.

També ha informat d’altres canvis com el que ha suposat que la constitució de societats limitades i anònimes hagi quedat exempta de l’impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats. Finalment ha fet diverses recomanacions als assistents a l’espera de saber com afectaran les reformes que impulsa la Generalitat pel que fa a l’impost de successions i donacions.

L’acte d’avui, gratuït pels assistents, és el primer del cicle de seminaris, conferències i cursos de caire formatiu i informatiu que organitzarà la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols durant aquest any 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.