DONA MORTA PEL TEMPORAL A SANT POL

DONA MORTA PEL TEMPORAL A SANT POL

Segons Informa Radio Sant Feliu El migdia d’aquest diumenge els equips de rescat han recuperat a Sant Pol el cos sense vida d’una dona de 87 anys que vivia a S’Agaró, a la zona de La Conca, i que ha mort ofegada enmig del temporal de llevant que en aquella zona era especialment violent.
Uns vianants han vist el cos de la dona, cap a 2/4 d’11 del matí, a la platja i han alertat als serveis d’emergència que s’han desplaçat al lloc (Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra, Policía Local, Bombers, Salvament Marítim etc.).
L’operatiu ha durat dues hores atès que els corrents han empès el cos de la dona lluny de l’abast dels efectius que s’han adreçat a La Conca i han anat seguit l’itinerari que ha fet el cos de la víctima des del camí de ronda fins que ha arribat pràcticament fins a sota de la cala del Cap de Mort. Tres embarcacions estaven preparades per actuar però els ha estat impossible sortir a causa de les perilloses onades
L’helicòpter dels bombers l’ha seguit quan estava a mar obert però no es donaven les condicions perquè actués i s’ha requerit un aparell Halimer més potent que s’ha hagut de desplaçar expressament des de Reus.
Totes les maniobres de salvament han estat seguides per molts vianants que estaven fotografiant el temporal fins que s’ha pogut rescatar el cos i traslladar-lo fins l’heliport del Remei, a Castell d’Aro, on s’ha personat el jutge per fer l’aixecament de cadàver,  els serveis funeraris i la família de la víctima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.