Ajornen un mes i mig la subhasta dels hotels Anlló

Ajornen un mes i mig la subhasta dels hotels Anlló

Segons Informa El Punt Avui El contenciós de la propietat d’un hotel de Sant Feliu de Guíxols que es vol beneficiar de la modificació urbanística que permetria reconvertir en habitatges els hotels més petits del llegat dels germans Anlló és el darrer entrebanc que ha aparegut en el llarg camí cap a la subhasta, fixada per al 8 d’abril i que ara s’endarrerirà com a mínim fins al 28 de maig.

El regidor guixolenc d’Urbanisme, Joan Vicente, defensava ahir que la Generalitat posi “el màxim zel” per fer constar en les bases de cadascun dels hotels afectats (Avenida, Rex II, Mediterráneo, Regina, Regente, l’antic hostal Montserrat i el lot del Rex I i Les Noies) que estan en “situació litigiosa”. Malgrat això, l’edil subratlla que si la justícia estima el contenciós no es retallarà ni el sostre de les finques ni la possibilitat de reconvertir els hotels més petits en habitatges.El 2004 el govern local va decretar una suspensió de llicències urbanístiques per a totes les finques hoteleres del municipi, amb l’objectiu de frenar la sagnia d’hotels que es transformaven en apartaments o pisos. El fenomen es va mirar de blindar amb l’actual POUM, també objecte de recurs sense èxit pels demandants del pla dels hotels Anlló. Vicente defensava que la mesura que permet esprémer al màxim el sostre de les finques hoteleres fora d’ordenació és universal i beneficia tots els hotelers locals, però que l’opció de fer-hi habitatges es va reservar només per als hotels més petits de l’herència, amb escassa viabilitat de ser venuts només per a usos d’hostaleria.

El Panorama, ‘sine die’

Pel que fa al Panorama, la seva sortida a subhasta s’ajorna un màxim de sis mesos, ja que s’ha detectat que una de les finques que l’integren no consta registrada a favor de la Generalitat. Vicente argumenta que dues sentències invaliden la inscripció a favor de dos particulars, però que ara el registrador ha d’esmenar-ho.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.