Una trentena de veïns s’interessen per conèixer els canvis de la xarxa d’aigua potable a Sant Feliu

Una trentena de veïns s’interessen per conèixer els canvis de la xarxa d’aigua potable a Sant Feliu

Una trentena de veïns van assistir el passat dilluns, 24 de gener, a la reunió que va portar a terme l’alcalde, Carles Motas, on va exposar-los els canvis de canonades d’aigua que es volen fer als carrers Bartrina i Muntanyès.
L’alcalde va explicar, a través d’una foto aèria i plànols dels serveis tècnics d’Urbanisme, com quedaran les noves canonades, quins carrers es veuran afectats i es van resoldre els dubtes que tenien els veïns.
Per Motas, la trobada amb els veïns “forma part de la política de proximitat, transparència i informació directa al ciutadà”, va explicar.
El projecte, elaborat pels serveis tècnics de l’Ajuntament, preveu fer un canvi total de canonades en el carrer Bartrina i Muntanyès. El canvi ja s’ha fet en el carrer Ixart. Quan estigui la connexió feta s’empalmarà amb les connexions existents adjacents (Rambla de la Generalitat…) i amb aquesta operació s’han d’acabar els problemes de fuites o aturades d’aigua que han patit recentment els veïns d’aquesta zona.
Les obres d’arranjament van començar el dimarts 25 de gener a les vuit del matí, amb una durada aproximada de dues setmanes, màxim tres.

www.guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.