VEHICLE CALCINAT AL CARRER ROMA

VEHICLE CALCINAT AL CARRER ROMA

Segons Informa Radio Sant Feliu La passada matinada es va produir un incendi en un vehicle BMW 348 aparcat al carrer Roma, a pocs metres de la confluència amb el carrer Londres de Sant Feliu de Guíxols.
El vehicle va començar a cremar pels volts de les 2 de la matinada i les flames varen afectar a l’edifici del costat, especialment a la planta baixa, la finestra exterior del qual estava molt a prop del vehicle en flames. Es va poder alertar a la senyora i la nena que hi havia a l’interior gràcies als lladrucs del seu gos que les va despertar en detectar la incidència.
Tot i que els Bombers, Mossos d’Esquadra i Policia Local es varen desplaçar al lloc del sinistre,  el cotxe va quedar totalment calcinat per la combustió de tots els elements i al migdia s’estava esperant que pogués ser enretirat del lloc, del qual els propis bombers varen provocar la caiguda del remolinat de la part inferior del balcó del primer pis, atès que hi havia perill de despreniment que podia afectar als vianants.
No va haver-hi danys personals però si que va quedar afectada la façana de l’edifici així com les línies telefòniques de la zona que durant hores han quedat fora de servei.
El propietari del cotxe comentava a la nostra emissora que el vehicle portava set hores aturat en el lloc i que tot i que no tenia cap mena de conflicte amb ningú estava convençut que havia estat provocat. Els Mossos d’Esquadra atribuïen la causa a un curtcircuit, atès que les flames varen començar per una zona lateral del motor i li havien comentat que, en el cas de ser provocat, el que se sol fer és trencar un vidre i calar foc als seients. Aquesta versió no va convèncer al propietari que comentava aniria a la comissaria a posar una denúncia.
La preocupació del noi era evident atès que acabava d’adquirir el cotxe a un company al qual només li havia donat una paga i senyal i tot i que compta amb assegurança no disposava de la cobertura d’incendis perquè mai no va pensar que un fet així podia succeir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.