El Suprem dóna la raó a Sant Feliu per les fites de Canyerets

El Suprem dóna la raó a Sant Feliu per les fites de Canyerets

La Sala del contenciós-administratiu del Tribunal Suprem ha dictat sentència de data 24-11-2010 que desestima el recurs de cassació interposat per la Generalitat de Catalunya per la disputa entre els municipis de Sant Feliu i de Santa Cristina d’Aro pels termes que delimiten els dos municipis a l’alçada de la platja de Canyerets,i confirma la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, amb imposició de les costes processals a la Generalitat.
La sentència del Tribunal català estimava el recurs interposat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols contra la resolució del Departament de Governació que havia aprovat la delimitació de termes entre Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro.
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha estat defensat per el seu Secretari Carles Ros i Arpa en ambdues instàncies judicials.
La disputa feia referència només al tram de terme municipal del sector costaner de Canyerets. La sentència del Tribunal Superior de Justícia acull la solució proposada per la Comissió Jurídica Asessora de la Generalitat, una solució que coincideix substancialment amb la formulada pel Departament Geologia i Cartografia Ambiental de la Universitat de Girona, dirigida en aquell moment per el catedràtic Sr. Lluís Pallí Buxó.
La proposta suposa que, tant la platja de Canyerets com l’edifici de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil del mar queden íntegrament a dins del terme municipal de Sant Feliu de Guíxols, mentre que la petita cala que hi ha a continuació queda dividida entre els dos termes municipals. (Radio Sant Feliu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.