Sant Feliu de Guíxols suma 400 donants de sang

Sant Feliu de Guíxols suma 400 donants de sang

Els importants esforços fets de forma desinteressada per nombrosos col·lectius, entitats i empreses de Sant Feliu de Guíxols per atraure més donants de sang que en l’anterior marató es van veure frustrades per la pluja que va caure al llarg de la tarda i també pel partit Espanyol-Barça. Fa dos anys, es va arribar a la xifra de 515 donants i en aquesta tercera edició l’objectiu era arribar als 600.

Al matí, les perspectives eren bones i la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Magda Lupiáñez, es mostrava optimista pels 140 donants que fins a la 1 del migdia havien passat pel pavelló de la Corxera, una quantitat superior a la de l’edició anterior a aquella mateixa hora. “Els ganxons, enganxen”, afirmava. I és que tot estava a punt per arribar als 600. Aquest era el nombre de pastissets, regals i tiquets per accedir un dia a la piscina previstos per donar com a obsequi als donants. Fins i tot el discjòquei Alley va compondre una cançó rap que porta per títol Dóna un cop de braç i que des de feia dies es podia escoltar a la pàgina web de Sant Feliu de Guíxols per anar fent boca. La Corxera es va convertir en un gran escenari on durant tot el dia no van cessar ni els espectacles ni les demostracions.

Tot i no haver assolit la fita dels 600 donants, representants de l’Associació de Donants de Sang a Girona, del Banc de Sang i Teixits i de l’Ajuntament de Sant Feliu van valorar positivament la participació de les més de 400 persones que van anar a donar sang encara que, especialment a la tarda, el temps no hagués acompanyat gens. (elPunt)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.