Protecció Civil concedeix 1,2 milions a 65 pobles de Girona afectats nevada

Protecció Civil concedeix 1,2 milions a 65 pobles de Girona afectats nevada

La direcció general de Protecció Civil i Emergències del Ministeri de l’Interior ha subvencionat amb 1.230.882 euros a 65 municipis i una mancomunitat de la demarcació gironina per fer front a les despeses de primera necessitat amb motiu del temporal de neu registrat el passat 8 de març .

Amb aquests ajuts, els ajuntaments podran fer front als pagaments dels equips electrògens, les retroexcavadores, les pales per netejar els accessos als nuclis i també a masies aïllades i les despeses derivades del fet d’haver de acollir als centenars de persones que es van quedar atrapades a les carreteres.

Segons Protecció Civil, la subvenció més elevada ha estat per Palafrugell, amb 203.212 euros, seguit de Sant Feliu de Guíxols amb 158.109 euros, Lloret de Mar amb 68.216 euros, Begur amb 45.994 euros, Castell Platja d’Aro amb 43.589 euros, Girona amb 60.417 euros o la subvenció més baixa per a Pau, amb 141 euros.

Els expedients que han estat tramitats per la Unitat de Protecció Civil de la Subdelegació del Govern, són complementaris a les ajudes concedides per la Generalitat de Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.