Sant Feliu vol que s’ajorni el tancament de La Taverna del Mar

Sant Feliu vol que s’ajorni el tancament de La Taverna del Mar

Segons Informa El Punt Avui L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols insisteix a comparèixer en el litigi entre l’arrendatària de La Taverna del Mar, que regenta el negoci des dels vuitanta, i els antics arrendadors. La jutgessa va reconèixer la família Ensesa com a titular de la concessió, però l’aparició d’un conveni del 1985 en què es traspassava l’ús del domini maritimoterrestre al consistori capgira la situació.

La magistrada va retornar la setmana passada a l’Ajuntament la documentació del conveni, com un fet aliè al litigi. Però el govern local persevera. L’alcalde, Joan Alfons Albó, va signar ahir poders a favor d’un lletrat i un procurador que representin el consistori i sol·licitin al jutjat la suspensió o l’ajornament del desnonament de la inquilina, Mercè Pellicer, previst per divendres al matí.

Diners sobre la taula

A banda de la titularitat de la concessió de Costes, en espera que l’ens estatal reconegui el traspàs formalitzat sobre el paper, el govern local reclama a la jutgessa que no lliuri als Ensesa els diners dels lloguers que Pellicer ha consignat durant anys en un compte corrent, que sumen més de 490.000 euros. El consistori entén que, com a titulars de facto de la concessió, haurien de revertir en la ciutat.

Tots els grups polítics van donar suport a l’abril a la catalogació patrimonial de l’edifici, i a mitjan octubre el regidor Joan Vicente es reunirà amb Costes per negociar-ne la preservació. En el ple de dijous, el portaveu de TSF, Carles Motas, també va mostrar la preocupació pel futur del restaurant, que “seria una pèrdua important per a la qualitat turística” de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.