El Magatzem de Point.P és assaltat a Santa Cristina d’Aro

El Magatzem de Point.P és assaltat a Santa Cristina d’Aro

L’empresa que comercialitza materials de construcció Point.P ha estat assaltada cinc vegades des del juliol passat als magatzems que té a les poblacions de Maçanet de la Selva, Salt, Calonge, Palafrugell i Santa Cristina d’Aro. L’última actuació dels lladres va ser fa dues setmanes al magatzem de Santa Cristina d’Aro, on van intentar entrar al local però quan va sonar l’alarma van fugir sense endur-se res. Els sistema utilitzat per entrar als locals ha estat fent un forat al sostre en dos dels casos, i en dos més, fent un forat en una paret. El material robat és semblant en tots els casos: eines elèctriques, com ara trepants i martells de diferents tipus.

56.000 euros en gènere

El material sostret als quatre magatzems està valorat en 56.000 euros, segons un responsable de l’empresa. Al magatzem de Maçanet de la Selva, el robatori va tenir lloc el 12 de juliol passat. Els lladres van tallar l’alarma i es van endur material per valor de 12.000 euros.

A Salt, el 14 de juliol, van sostreure igualment eines elèctriques per valor de 32.000 euros. En aquest cas els lladres no van ni desconnectar l’alarma: es van posar vestimenta especial tèrmica i van procurar treballar en una zona on no els agafés el sistema d’alarma. El 23 de juliol van robar al magatzem de Calonge material per valor de 6.000 euros. A Palafrugell hi van robar el 9 d’agost, 6.000 euros en material. (ElPunt)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.