Detenen tres veïns de Sant Feliu de Guíxols pel robatori de 3.500 quilos de coure

Detenen tres veïns de Sant Feliu de Guíxols pel robatori de 3.500 quilos de coure

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Pineda de Mar (Barcelona) a tres joves per la seva presumpta implicació en el robatori de 3.500 quilos de coure que transportaven en dues furgonetes que pretenien vendre en una ferrovelleria de Tordera, quan van ser interceptats per la policia autonòmica .

La detenció es va produir en el marc d’un dispositiu preventiu de robatori de coure a la comarca del Maresme, quan els agents van identificar un vehicle amb 500 quilos de cable de diferents mides i gruixos, repartits en sacs, sense que els dos ocupants poguessin acreditar la seva procedència.

En el moment de la identificació, es va presentar una altra persona que assegurava viatjar amb les dues anteriors i com la furgoneta no estava habilitada per a tres ocupants, els agents van fer una recerca per la zona per verificar si el desplaçament s’hauria produït en dos vehicles.

Els Mossos van localitzar una altra furgoneta carregada amb 3.000 quilos de cable de coure, presumiblement també sostret, de les mateixes característiques que l’anterior.

Els detinguts són Aziz O., de 28 anys, Ali O., de 30 i Rachid A., de 29, els tres veïns de Sant Feliu de Guíxols (Girona).

La policia autonòmica està investigant la procedència del cable i no descarta més detencions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.