Crida a les entitats de Sant Feliu

Crida a les entitats de Sant Feliu

El proper dijous, 4 de novembre, les entitats, associacions, grups musicals i altres col·lectius de caire cultural, social, esportiu i de tots els àmbits estan convidades a una reunió informativa a les 20h a la Sala de Plens.
En aquesta reunió es començaran a decidir, a través de la participació de cadascuna, les intervencions i pactar el programa a seguir previst el dia de la Marató de Donació de Sang, el 18 de desembre.
De moment des de la regidoria d’Acció Social, la seva regidora, Magda Lupiáñez, ja ha avançat el lema de la Marató d’enguany: “junts, ens podem superar”.
I és que l’interès de la regidora és que amb la presència del màxim nombre de persones i col.lectius en la Marató s’aconsegueixi assolir un nombre alt de donacions. Si es pot, fins i tot, superar les 515 del 2008, una xifra molt alta segons els responsables mèdics a Girona.
Es vol que la jornada sigui lúdica i festiva, amb la intervenció de grups musicals locals, corals, joves, infants, entitats esportives i de tota mena, per fer que la celebració sigui lluïda i alhora s’aconsegueixi la finalitat social que es pretén.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.