La direcció de CEPSA es compromet a no aplicar alguns punts de la reforma

La direcció de CEPSA es compromet a no aplicar alguns punts de la reforma

L’empresa CEPSA, dedicada a la neteja i la gestió de residus, s’ha compromès a no aplicar durant una mica més d’un any als seus treballadors de Sant Feliu de Guíxols la causa d’acomiadament objectiu per previsió de pèrdues i la clàusula de la desvinculació salarial que preveu la reforma laboral.

Aquest acord, que afectarà prop de 70 treballadors de Sant Feliu de Guíxols i Cassà de la Selva, és vist pels sindicats com un exemple de la manera com els pactes en el si d’una empresa poden desactivar els preceptes més polèmics de la reforma laboral, segons ha informat CCOO en un comunicat.

El pacte s’ha aconseguit en el marc del procés de mediació obert davant la convocatòria de vaga realitzada per CCOO, el que va permetre desconvocar les protestes dels treballadors.

El responsable d’Acció Sindical de la Federació d’Activitats diverses de CCOO a Catalunya, Jesús Giron, ha explicat a Efe el pacte per a la no aplicació dels esmentats punts de la reforma laboral estarà vigent fins que s’esgoti l’actual conveni, a principis de 2012, encara que confia a poder allargar en el temps.

CCOO havia convocat una aturada entre els treballadors de l’empresa a Sant Feliu de Guíxols com a protesta “davant l’incompliment dels acords vigents, el conveni i l’Estatut dels Treballadors”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.