El jovent de Sant Feliu rep una agenda escolar, amb tota la informació jove de la ciutat

El jovent de Sant Feliu rep una agenda escolar, amb tota la informació jove de la ciutat

Aquesta setmana es començarà a repartir l’Agenda Jove 2010-2011 de Sant Feliu de Guíxols. L’ha editat el Consell local de la joventut gràcies al conveni de col.laboració que té signat amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Per a la seva realització també hi ha col.laborat l’àrea de Joventut de l’Ajuntament.
Aquesta iniciativa és una agenda física, de “setmana vista” del curs escolar que va des de setembre del 2010 a setembre del 2011.
Quant a continguts, en aquesta pràctica agenda hi apareix informació relativa a les entitats de joves de la ciutat i les activitats que organitzen al llarg de l’any.
També hi ha un catàleg de grups musicals de joves amb l’adreça electrònica de cadascun d’ells per poder escoltar la gran varietat d’estils músicals i la gran creació musical que s’està portant a la nostra ciutat.
En l’agenda s’hi remarquen les dates assenyalades que es consideren d’interès per als i les joves com el dia mundial dels Drets Humans, el Dia internacional contra la SIDA, el dia del migrant, etc. S’hi inclouen, com és lògic, les festes locals i nacionals
Aquesta agenda es distribuirà properament, de forma gratuïta, als i les alumnes de Batxillerat dels instituts de la nostra ciutat i a tots i totes les persones que col.laboren amb les diferents entitats de joves que hi apareixen.
Enguany s’ha fet una tirada de 600 exemplars i ja existeix el projecte per tornar a editar-la l’any vinent.
Tal com es recull en la pròpia agenda, en l’apartat de presentacions, l’objectiu de d’aquesta publicació és donar a conèixer les diferents entitats de joves que hi ha a la nostra ciutat, així com els diferents serveis i recursos que ofereixen aquestes entitats i des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, així com donar la possibilitat als i les joves de participar a la vida social i cultural de la població.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.