Llensa aprova el cinquè cartipàs d’aquest mandat a Santa Cristina

Llensa aprova el cinquè cartipàs d’aquest mandat a Santa Cristina

Segons Informa El Punt Avui L’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Josep Llensa (CiU), va donar compte al ple d’ahir al vespre del decret de modificació de cartipàs que va signar el dia 17, en què a més de la retirada de les competències d’Ensenyament a Carme Soler –que assumeix l’alcalde després que l’edil dimitís pel conflicte entre juntes de l’AMPA de l’escola municipal– també canvien de mans les competències de Turisme. L’àrea, amb escassa dotació pressupostària aquest any, s’integra dins del paquet de Promoció Econòmica –titularitat del popular Sebastián Mateo–, després que Eva Claret hagi renunciat a la cartera.

És la cinquena modificació de cartipàs aprovada per Llensa, després de les desavinences amb Sebastià Ribot, la seva posterior condició d’edil no adscrit i la renúncia final per cedir el lloc a Joan Pareta. L’oposició va criticar el seguit de canvis de delegacions al si del govern, en minoria, i també va qüestionar el fet que Soler continuï encarregant-se de l’escola bressol, segons l’alcalde, perquè ho vol el personal.

El parc de la Vall d’Aro

A banda, el PP ha començat a recollir firmes al poble pel futur del parc de bombers de la Vall d’Aro, tancat diversos cops en les darreres setmanes per manca d’efectius. El diputat Sergio Santamaria, que va visitar ahir el parc de Castell d’Aro, en demanarà la continuïtat al Parlament davant l’auguri que al setembre es tancarà del tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.