ERC Guíxols dona suport a les mobilitzacions ciutadanes

ERC Guíxols dona suport a les mobilitzacions ciutadanes

Segons Informa Tribuna Ganxona ERC Guíxols felicita a la Plataforma Recuperem Can RIus i anima a tothom a participar a l´estelada d´Espelmes de l´ANC.

La secció local d´Esquerra Republicana de Catalunya a la ciutat, en una nota de premsa, agraeix a la Plataforma Recuperem Can Rius i a la societat civil ganxona haver aconseguir l’obertura del pas de Can Rius. Segons els republicans “aquesta obertura de pas, significa un triomf de totes i tots, ja que gràcies a les mobilitzacions de la societat civil, s’ha aconseguir que un espai privatitzat de forma il·legal torni a ser del poble“.

També animen a les ganxones i els ganxons a participar en l’estelada d’espelmes que Guíxols per la Independència encendrà el proper dissabte 18 de maig a la plaça del mercat.

Per ERC, “aquests son uns moments on la ciutadania ha de fer sentir amb més força la seva veu, per aconseguir una societat i un país socialment més just nacionalment més lliure, i des d’Esquerra Republicana de Catalunya, sempre estarem al costat de totes aquestes causes“.

Les activitats d´Encén la Flama començaran a les 16:30h amb l´inici del marcatge de l’estelada, a partir de les 18h tothom podrà posar la seva espelma apadrinada dins l’estelada i a les 21:30h amb la col·laboració de Percussió Ganxona s’iniciarà l’encesa de les 3.000 espelmes.

Molts establiments i botigues de la ciutat participen essent punt de venda anticipada dels tiquets d’1€ per tal d’apadrinar cadascuna de les espelmes:Bar La Gaviota, Bodega Caselles-Viader, Llibreria La Guineu, Ceràmica Es Mussol, Calçats Llinàs, Forn de Pa Can Crisant, Fleca Can Dubé, Taller CopdeGas, Centre Excursionista Montclar, Estanc Oliver-Claramunt, Carnisseria Auger, Discos Sol Negre, Foto|Gràfic, Ca l´Àngel i Centre Veterinari ARCA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.