El Grup Opina-S reuniex més de 30 persones al Centre Cívic de Vilartagues a la xerrada amb Núria Parlón

El Grup Opina-S reuniex més de 30 persones al Centre Cívic de Vilartagues a la xerrada amb Núria Parlón

Segons Informa Tribuna Ganxona OPINA-S va celebrar el passat dia 9 de maig al centre cívic de Vilartagues una trobada amb Núria Parlón, Alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet i Diputada al Parlament de Catalunya pel PSC.

A la convocatòria hi van assistir més de trenta persones que varen poder  gaudir de les experiències Núria Parlón al capdavant de de l’Ajuntament de Sant Coloma de Gramanet.

L’acte va ser presentat per Richard Navarro que va fer un anàlisis de l’historia d’OPINA-S, va anunciar els propers actes a realitzar per aquest grup d’opinió dins del PSC  i a continuació va fer un repàs a la trajectòria política de Parlon.

Un cop finalitzada la part inicial de presentació,  Núria va exposar les moltes idees i iniciatives que es duen a terme al seu municipi en matèria de serveis socials, habitatge i promoció econòmica, idees que a petita escala es podrien exportar perfectament a la nostra ciutat adaptant-les a les dimensions de Sant Feliu .

També va explicar la seva situació com a parlamentària; sobre les retallades en educació i serveis socials i sanitat que està realitzant el govern de CIU; va defensar la posició del PSC davant el dret a decidir.

Tot seguit va començar un debat col·loqui on els assistents van poder interactuar,  expressant els seus dubtes i inquietuds.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.