La sanció al Club Nàutic, intocable

La sanció al Club Nàutic, intocable

Segons Informa Tribuna Ganxona El govern ganxó va incloure en el ple de dijous, per la via d´urgència, un punt per desestimar el recurs que el Club Nàutic havia presentat contra la sanció urbanística de 10.000 euros que el consistori li ha imposat per l´obertura d´una sala subterrània entre el forjat sanitari i els fonaments de l´edifici.

El vicealcalde, Pere Albó, va justificar la urgència perquè el Nàutic rebés la resposta a temps, però el portaveu de Tots per Sant Feliu (TSF), Carles Motas, va criticar les presses i el fet que no haguessin rebut cap document sobre el punt abans del ple, motiu pel qual els sis regidors del grup van declinar participar en la votació.

Tot i la multa i la desestimació del recurs, en el qual l´entitat proposava que es legalitzés l´increment d´edificabilitat tot reduint els 500 m² de sostre en un altre àmbit del futur pla especial del Port de Sant Feliu, el vicealcalde es va mostrar partidari que la sala –clausurada fa mesos– es reobri algun dia, i va acusar Motas d´haver forçat la incoació del procediment sancionador aquest mandat, quan Joan Alfons Albó –soci d´honor del Nàutic i que es va haver d´absentar de la sala durant el debat, en ser part interessada– ja havia retornat a l´alcaldia. TSF va demanar la recusació de l´alcalde en aquest afer.

Aprovat el text de la PAH

Com ja vam informar divendres, els grups van aprovar, amb l´única abstenció del PP, una moció presentada per la Plataforma d´Afectats per la Hipoteca, per la qual el consistori es compromet a demanar a l´Estat que apliqui la sentència europea contra la llei hipotecària i aturi els desnonaments, a banda de l´adopció de mesures locals com una borsa de lloguer social, la renúncia a cobrar plusvàlues en operacions de dació en pagament o la compensació del pagament de l´IBI per a famílies amb dificultats. A la fotografia, un instant de la intervenció al Ple de Rosa Llop, portaveu local de la PAH.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.