Els edils de Platja d’Aro publicaran els seus béns

Segons Inmforma El Punt Avui Els cinc partits amb representació al consistori de Castell-Platja d’Aro (CiU, PSC, PP, ICV i ERC) han consensuat una moció per la qual tots els edils es comprometen a publicar les declaracions de béns, activitats i interessos, a més dels salaris i dietes que percebin per l’ activitat pública, tant a l’Ajuntament com a la Diputació –cas de l’alcalde, Joan Giraut– o al Consell Comarcal –Dolors Padilla (PSC) i Estel Rodríguez (ERC)–.

El text s’aprovarà en el ple de demà passat i és fruit d’una proposta que els socialistes havien plantejat al febrer, abans que el portaveu de CiU, Pep Solé, proposés debatre la qüestió entre tots els grups. La informació es penjarà al web municipal i s’actualitzarà un cop a l’any.

La portaveu del PSC, Dolors Padilla, avança que tots els grups també s’han avingut a redactar un codi ètic i de bones pràctiques per als regidors de la corporació i mesures de transparència en matèria de contractació i subvencions. Per Padilla, es tracta que els ciutadans “coneguin el que els polítics locals reben per la seva dedicació i trencar el tòpic que només viuen de la política” en un “moment complicat per a la democràcia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.