El govern de Santa Cristina tira endavant el pressupost amb el vot d´Esquerra

Segons Informa Diari De Girona L’equip de govern (CiU i PP) de Santa Cristina d’Aro va aprovar el pressupost municipal d’aquest any amb el suport del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya, a l’oposició. Els altres dos grups de l’oposició (PSC i Emprenadors) hi van votar en contra i van retreure a l’alcalde, Josep Llensa (CiU), manca de diàleg amb aquests grups. En tot cas, les demandes del PP, a les quals va condicionar el seu vot de suport als comptes, van estar a punt de provocar que els republicans no hi donessin suport i, de fet, la seva aprovació va estar penjant d’un fil fins al darrer moment, malgrat al consens a què havien arribat ERC i Llensa.
En aquest sentit, i com va publicar aquest diari dijous dia del ple, la negociació del pressupost de Llensa es va focalitzar amb els republicans. No obstant això, l’alcalde va precisar el dijous al matí que malgrat l’entesa en els números amb ERC, desconeixia si li donarien suport. Finalment, fou així, tot i que els republicans van qüestionar les negocacions de l’alcalde amb el PP i que eren un acord verbal entre aquestes dues parts. Així, l’oposició va reclamar saber en què consistien.

Compromís verbal
En aquest sentit, el regidor d’ERC Jordi Mulà va exigir al del PP, Sebastián Mateo, que hi renunciés i, finalment, la proposta va quedar en un compromís verbal amb l’alcalde. Entre aquest punts, hi ha el d’ampliar la partida pel banc d’aliments i l’adquisició de càmeres de seguretat per instal·lar a certes urbanitzacions i la compra d’armilles antibales pels agents de la Policia Local.
Malgrat el suport dels republicans, Mulà va precisar que presentaran esmenes durant el període d’exposició pública.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.