Giraut diu ara que acabarà el mandat a Platja d’Aro

Giraut diu ara que acabarà el mandat a Platja d’Aro

Segons Informa El Punt Avui Joan Giraut es mantindrà ferm a l’alcaldia de Platja d’Aro fins a final de mandat, i d’aquesta manera no es compliria un preacord segons el qual l’hauria de deixar lliure abans d’acabar-lo. Aquest pacte es va posar sobre la taula amb motiu de les eleccions municipals del 2011, quan hi van haver moviments des de CDC per mirar de posar el seu cap de llista. La solució que es va trobar en aquell moment va ser mantenir Giraut com a cap de cartell, debatre la seva continuïtat més endavant, i mantenir la plaça de Platja d’Aro per a UDC .

Ara, el grup municipal de CiU i la mateixa federació a Platja d’Aro, que en tot moment admeten l’existència d’aquest acord, remarquen que “era revisable”, com finalment ha estat. A més, segons destaquen, el pacte en cap moment sostenia que l’alcaldia hauria de ser per a CDC, en tot cas que “la decisió la prendria la cúpula de la federació de CiU”, que hauria de resoldre qui seria l’alcaldable. Des d’UDC, però, no s’amaga que la intenció és que, si Giraut finalment decideix no revalidar el mandat, un tema pendent, intentaran mantenir l’alcaldia, que els democratacristians mantenen des del 1991.

Ara mateix, l’agenda dels membres del grup municipal de CiU està centrada en el dia a dia i a complir el programa electoral, aixecar l’economia del poble i millorar el benestar dels ciutadans, i, de moment, “no està previst incloure-hi altres qüestions”. Pel que fa a futurs candidats o candidates de CiU a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro, la forma de designació serà la prevista en els pactes locals i nacionals de la federació, i en qualsevol cas es “basarà en el consens”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.