Tots per Sant Feliu, fins a les boles amb les despeses municipals

Tots per Sant Feliu, fins a les boles amb les despeses municipals

Segons Informa Tribuna Ganxona El grup municipal de Tots per Sant Feliu, a l´oposició a l´Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, inicia demà el repartiment de 5.000 fulls de mida Din A4 en què, amb motius nadalencs, critica la gestió econòmica de l´equip de govern ganxó (CiU i PSC). Amb un arbre de Nadal, i adornat amb les típiques boles, el grup de Tots per Sant Feliu pretén denunciar a la població de la localitat que hi ha “909.863 euos de diners públics llençats per la mala gestió de CiU i PSC”.

A les boles hi surten des del recurrent dels sous del vicealcalde Pere Albó a contractes de càrrecs de confiança tant dels socialistes com de la federació nacionalista. També hi ha una incorporació de les darreres setmanes, com és el lloguer de dos cotxes per a la Policia Local de la marca Dacia per 92.000 euros (un preu que per a TSF és excessiu ja que creu que amb la mateixa marca es podria haver trobat un preu més avantatjós).

En el paper, Tots per Sant Feliu pregunta: “Bones Festes? En aquests moments de dificultats econòmiques, el govern de CiU i PSC apuja els impostos, les taxes i retalla serveis als més necessitats. Fins quan? Bones Festes per a tothom? Per a algunes més que per a d´altres!”. TSF segueix amb la seva tasca de descrèdit del govern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.