Imatges per a la història

Imatges per a la història

Segons Informa Tribuna Ganxona Guíxols per la Independència, Santa Cristina per la Independència i Castell-Platja d’Aro per la Independència, les tres territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la Vall d’Aro que van participar en la històrica Diada del passat 11 de Setembre engeguen un projecte de recopilació de la història gràfica de la manifestació.

“Va ser un d’aquells dies que sortiran als llibres d’història de Catalunya, un dia del que tots en vam formar part, i que volem rememorar amb una exposició, una mostra de la memòria col•lectiva de la gent de la Vall d’Aro”, diuen.

Per això necessiten la col·laboració de tothom que hi va acudir, per a la tramesa de les 10 millors fotografies de cadascú.  La data màxima per enviar les imatges és el 31 de desembre de 2012. Es pot fer a través de la pàgina http://guixols.assemblea.cat/ o dirigint-se a l’estudi “FotoiGràfic” (Vicenç) del C/del Mall, 1 i descarregar-les amb un llapis de memòria o bé portar un CD amb els arxius.

“El poble de Catalunya es va manifestar: érem gairebé 2 milions dient que volem la independència, que ha arribat el moment de prendre les nostres pròpies decisions i ser un nou estat d’Europa”.

Convocatòria d’Assemblea General Ordinària
D´altra banda, Guíxols per la Independència convoca la seva Assemblea General Ordinària el proper fijous dia 27 de desembre de 2012 a les 20h, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal de la nostra ciutat.

Per assistir a l´assemblea no és necessari ser membre a ple dret, tot i que cal ser-ne simpatitzant o col•laborador, però aleshores l´interessat tindrà dret a veu però no a vot. Per tenir dret a vot és imprescindible ser membre a ple dret de l’ANC. Per això cal inscriure´s a través del formulari o de la web www.assemblea.cat.

A l’ordre del dia consta la presentació de candidatures a qualsevol càrrec del Secretariat Territorial Local. Per tal de formalitzar-les cal estar inscrit a l´Assemblea Nacional Catalana com a membre de ple dret i enviar un correu l’adreça guixols@assemblea.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.