Es reprèn l´expedient de la legalització d´una planta al Club Nàutic

Es reprèn l´expedient de la legalització d´una planta al Club Nàutic

Segons Informa Tribuna Ganxona El jutjat contenciós administratiu número dos de Girona ha denegat les mesures cautelars que el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols va sol·licitar respecte de l´obertura d´un expedient de protecció de la legalitat urbanística per part de l´Ajuntament d´aquesta localitat respecte de la sala intermitja que hi ha a la seu de l´entitat.

Així, el grup municipal de Tots per Sant Feliu, a l´oposició, ja ha reclamat al govern de la ciutat (CiU i PSC) que reprengui l´expedient que va decretar l´anterior govern integrat per TSF i CiU.
Segons consta en l´interlocutòria del jutjat, el Club Nàutic va presentar un recurs contenciós administratiu contra l´acord de la junta de govern local de l´Ajuntament ganxó del 15 de març de 2011 en què es desestimava el recurs de reposició que l´entitat va presentar quan se li va denegar la legalització de la planta intermitja ja que havia de ser un forjat sanitari (segons constava en el projecte de l´obra) i va acabar sent una sala més (tot i que tant l´alcalde i expresident del Club Nàutic, Joan Alfons Albó, com el propi Club han defensat que s´ha utilitzat en escasses ocasions i que des de fa temps està tancada). En aquell acord també se sol·licitava a l´alcalde, que aleshores era Carles Motas (portaveu de Tots per Sant Feliu), la incoació d´un expedient de protecció de legalitat urbanística. Un expedient que es va acordar incoar mitjançat decret d´Alcaldia el 28 d´abril de 2011.
Paral·lelament al recurs contenciós administratiu, el Club Nàutic va demanar la mesura cautelar del que es va acordar en la citada junta de govern local, entre ells, l´obertura del citat expedient de protecció de la legalitat urbanística davant d´unes obres considerades “manifestament il·legalitzables” per l´Ajuntament aleshores.
Ja amb el nou govern, el 25 d´abril d´enguany es va determinar que “no és convenient continuar amb la tramitació de l´expedient iniciat” fins que el jutjat resolgués la mesura cautelar demanada pel Club Nàutic.

Mesura “inadmissible”
El pronunciament judicial va arribar el passat 19 de setembre amb la denegació d´aquesta mesura cautelar. Segons el jutjat, la petició de suspendre l´expedient de protecció urbanística de la legalitat “és inadmissible per dirigir-se contra un acte de tràmit”. En tot cas, contra el pronunciament, el Club Nàutic encara hi pot interposar un recurs d´apel·lació.
Tots per Sant Feliu, però, ja ha demanat a l´Ajuntament a través del seu lletrat Josep López de Lerma que procedeixi a tramitar l´expedient urbanístic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.