Sant Feliu pren posició i també s’adhereix a l’AMI

Sant Feliu pren posició i també s’adhereix a l’AMI

Segons Informa El Punt Avui Cap regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols no es va oposar ahir a l’ingrés del consistori a l’Associació de Municipis per la Independència. Únicament la regidora socialista Verònica Lahoya va decidir abstenir-se. Van assistir al ple per celebrar l’ingrés una trentena de membres de Guíxols Decideix. Tots els portaveus dels grups van oferir explicacions de vots més o menys solemnes.

En les files socialistes va prendre la paraula el regidor Juan José García: “Avui estem parlant de sentiments i aquests són subjectius. Els sentiments no ens han de mediatitzar i, per tant, cal trobar el punt en comú que ens permeti unir-nos i votar a favor, i jo l’he trobat.” García es va manifestar partidari que el poble de Catalunya decideixi què vol. Jordi Vilà, d’ERC, va descriure el moment que es viu com “un pas endavant per la llibertat” i va afirmar: “Ara veiem la destil·lació de 150 anys de catalanisme polític.”

El portaveu d’ICV, Jesús Fernàndez, va constatar: “Quan s’arriba a la conclusió que ens cal la independència és perquè Espanya no ha estat capaç d’entendre res.” Carles Motas, de Tots per Sant Feliu, va afirmar: “Com a ciutadans no tenim por de res, demanem que la gent s’expressi a les urnes, i això no ha de fer cap por a ningú.”

Joaquim Clara, de CiU, l’últim a parlar, es va fer seu bona part del que havien dit els que l’havien precedit i es va permetre relaxar la solemnitat de la majoria recorrent a la ironia: “Vull donar les gràcies a Jiménez Losantos, la COPE i Intereconomía.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.