Comunicat dels grups del Govern Municipal de Sant Feliu de Guíxols

Comunicat dels grups del Govern Municipal de Sant Feliu de Guíxols
Carles Motas Alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Sembla ser que hi ha qui té ganes de fer durar i allargar tan com puguin l’afer dels treballadors de Pere Luque manifestant-se davant la casa de l’exalcalde Pere Albó.

Segons publicava Diari de Girona (pàg. 21 del 19 de maig) ERC es vol “concentrar” dissabte davant de l’Ajuntament. Res a dir, tothom es pot concentrar o manifestar per allò que vulgui o per allò que cregui, encara que si és lícit que hi hagi qui es manifesti contra Pere Luque (ERC) llavors estan reconeixent que també era lícit que es manifestessin els treballadors d’una empresa local. O és que les manifestacions són lícites segons qui les fa?

Deixant de banda el fet de la manifestació en sí, el que no es pot admetre de cap manera, ja que entra en el camp de la més grollera falsedat i difamació és que s’esgrimeixin motius com, (textual), “no només estan – els membres de l’equip de govern i Luque- malmetent el nostre futur econòmic, sinó que a més han esquitxat la nostra dignitat com a poble, el nostre orgull com a ganxones i ganxons”. Amb aquest tipus d’afirmacions demostren que:

1er. Sota l’aparença de reprovar al Sr. Luque, només s’hi amaga la voluntat d’increpar a tot l’equip de govern. Per tant, això que volen fer no és qüestió de “dignitat” i/o “orgull”, és simplement una maniobra política de revenja per haver perdut el govern de la ciutat. No ho han sabut pair i aprofiten la circumstància per publicitar la seva rancúnia i la seva manera de no saber perdre davant una moció de censura legal i legítima que va prosperar amb una votació democràtica.

2n. Aquesta manera de fer sí que “embrut la imatge de Sant Feliu” (com acusen ells a d’altri), i demostra que durant els tres anys de govern erràtic ells són els que van ostentar “el poder pel poder”, no per servir a la ciutat com ara es comença a veure, malgrat portar només un mes al govern (nosaltres no estem al poder, estem al govern)

3r. Diu a més el Diari de Girona que ERC “els acusa de claudicar i agenollar-se al regidor d’Amics” en referència a TSF i CIU. La resposta a aquesta poca-soltada és ben senzilla : veuen la palla en ull aliè i no veuen la biga en el propi”. Qui porta anys “agenollant-se” i “claudicant” davant el PSC és Esquerra Republicana de Catalunya, a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i a la Generalitat de Catalunya. Exemple: el PSC a l’Ajuntament va destituir de la Regidoria d’Esports a la regidora d’Esquerra i ERC va rendir pleitesia al PSC empassant-se el seu orgull i dignitat. I a la Generalitat s’evidencia dia a dia.

En conclusió, dissabte poden fer el que creguin convenient, però que no dogmatitzin amb consignes estereotipades i amb falsedats evidents, siguin persones com cal i ho diguin clar: s’havien acostumat tant al poder que ara no saben estar sense i són capaços de tot per recuperar-lo, o bé per intentar desligitimar el legítim govern actual, que és el que pretenen.

Grups municipals del Govern de Sant Feliu de Guíxols

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.