Sant Feliu acomiadarà quatre educadores de l’escola bressol Oreneta

Sant Feliu acomiadarà quatre educadores de l’escola bressol Oreneta

Segons Informa El Punt Avui L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va decidir ahir, en el ple del mes de juliol, amortitzar quatre places d’educadora de l’escola bressol per optimitzar al màxim la despesa de la llar infantil. La retallada està motivada, segons la regidora d’Educació i Esports, Júlia Vendrell, per la davallada del nombre d’inscripcions.

“Per al curs que ve s’han inscrit 52 alumnes, mentre que el curs passat havien estat 84 els alumnes matriculats”, explicava ahir Vendrell. La regidora va informar que les places que s’amortitzaven eren les dels interins: “Ens quedem només amb aquelles que tenen plaça fixa. Aquest últim curs ja manteníem més personal del que corresponia pels alumnes que hi havia, però ara ja era insostenible.”

Un dels debats de més profunditat dialèctica va prendre protagonisme a la sala de plens abans de començar l’acte. L’assumpte, les insinuacions del regidor Vila (ERC) que el regidor Cárdenas (CiU) havia usat “en benefici propi” unes càmeres de vigilància.

El verí va arribar passada la mitjanit amb el debat repetit i ple de retrets entre el regidor Motas (TSF) i el regidor Pere Albó (PSC) respecte a la sentència del tribunal contenciós administratiu número 2 de Girona que declarava anul·lar l’acta de pagament de la retribució de vicealcalde de Pere Albó.

En el ple d’ahir també es van oficialitzar les renúncies de dos regidors: Josep Morató, de Tots per Sant Feliu, i María Ángeles Sánchez, del PP, que seran substituïts respectivament per David Oliveras i Francesc Igualador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.