Els vaguistes de Sant Feliu convoquen una concentració per a demà

Segons Informa Diari De Girona El sindicat Comissions Obreres va informar ahir d’una convocatòria demà dels treballadors de neteja viària i recollida de residus de Sant Feliu de Guíxols. La concentració, amb caràcter de protesta, tindrà lloc a davant de l’Ajuntament ganxó a partir de les cinc de la tarda. La vaga va començar el dilluns de la setmana passada i avui se n’ha complert el novè dia. A més, la direcció de la Unió Intercomarcal de CCOO de Girona i la Federació d’Activitats Diverses del sindicat de Catalunya van mostrar el seu suport a la “gestió del responsable de la federació a Girona, Xavier Vives”, que ha estat criticat tant per l’empresa Cespa com per l’alcalde.
CCOO, a més, critica que “des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols no s’està fent més que obstaculitzar la negociació i desacreditar als treballadors en vaga”. En aquest sentit, el sindicat també va expressar el seu suport als vaguistes.
Comissions Obreres confia que l’empresa apropi postures amb els representants sindicals. En aquest sentit, els treballadors en vaga reclamen que no se’ls apliqui tres punts de la llei de la reforma laboral, un element que l’empresa ja va anunciar que no estava disposada a negociar ja que entén que demanen uns elements que van en contra de la legislació que està vigent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.