Motas ordena el pagament de les factures qüestionades per Luque

Motas ordena el pagament de les factures qüestionades per Luque

L’actual Alcalde entén que “en aquell moment d’emergència els preus havien pujat, i hi ha l’obligació de pagar-les perquè la feina s’havia fet”

Amb el cessament de Pere Luque com a membre de l’equip de govern l’Alcalde Motas i els seus socis de CiU han donat per tancada la crisi de govern que ha sacsejat Sant Feliu els darrers dies.
Així doncs un cop Luque ha deixat l’equip de govern ha ordenat el pagament que, el qui va ser el seu soci, havia qüestionat i titllat d’inflades. Motas va posar aquestes factures com a exemple de la mala gestió dels socialistes , però va ordenar el seu pagament ja que entén que “en aquell moment d’emergència els preus havien pujat, i hi ha l’obligació de pagar-les perquè la feina s’havia fet”

Retrets de Motas a Luque per la seva actitud.
Motas i la resta del govern han retret a Luque haver comés excessos que no ha sabut reconduir i que hagi tingut una sortida poc elegant del govern de la ciutat, no donant-se per al•ludit quan l’Alcalde l’havia destituït. Motas vol passar pàgina i oblidar l’estira i arronsa que ha protagonitzat el promotor ganxó, un dels impulsors de la moció de censura que va propiciar la nova majoria que ha durat tan sols un mes. (infoGuixols)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.