El ple aprova per unanimitat la moció d’ERC en motiu del dia de l´orgull gay

El ple aprova per unanimitat la moció d’ERC en motiu del dia de l´orgull gay

Segons Informa Tribuna Ganxona El ple municipal de dijous 28 de juny va aprovar per unanimitat la moció en motiu de dia de l´orgull LGTB presentada per ERC i les JERC de Sant Feliu de Guíxols.

El Regidor republicà Jordi Vilà va defensar la moció dient que després de molts anys d’activisme polític s’ha aconseguit avançar en l’equiparació legal del col·lectiu LGTB a partir del dret al matrimoni entre persones del mateix sexe, el dret dels infants a ser adoptats per famílies homoparentals i la creació per part del Govern de Catalunya de polítiques adreçades específicament a aquest col·lectiu. Un drets dels que gaudeixen milers de persones i que no poden ser retallats per cap govern o tribunal”.

i afegia que “un cop assolida la igualtat legal, cal que l’administració pública disposi de les eines necessàries per aprofundir en la normalització social, articulant polítiques adreçades a aconseguir aquest objectiu. El respecte a la diferència és un pilar de les societats democràtiques i no pot acceptar-se cap tipus d’agressió verbal, física o psíquica en l’àmbit laboral, educatiu, familiar o urbà sense una resposta legal proporcional a l’agressió.
El ple per unanimitat també es va comprometre a que la bandera gay, amb l´arc de Sant Martí onegés en algun punt de la ciuta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.