El CAP de Platja d’Aro torna a obrir a les nits

El CAP de Platja d’Aro torna a obrir a les nits

Segons Informa El Punt Avui El centre d’atenció primària (CAP) de Platja d’Aro va recuperar el cap de setmana passat el servei nocturn d’urgències, que havia quedat suprimit a l’octubre de l’any passat com a conseqüència de les retallades del pressupost sanitari.

El Servei Català de la Salut, però, ha complert el compromís de restablir l’atenció continuada les 24 hores del dia a partir de la revetlla de Sant Joan i durant tota la temporada d’estiu, que és quan hi ha més població flotant al municipi, entre estiuejants habituals i turistes en càmpings i hotels. El govern local havia ofert la possibilitat de pagar el salari del personal a canvi que es mantingués el servei, però al final la fórmula va ser descartada pel departament per la complexitat d’aplicar solucions diferents en cada població afectada.

A partir del 16 de setembre l’ambulatori retornarà al seu horari actual, de 8 a 21 h. Aleshores, les urgències de nit seran ateses de nou al CAP de Sant Feliu de Guíxols o bé a l’hospital de Palamós.

A partir del 30 de juny i fins al 9 de setembre el municipi també recuperarà una ambulància medicalitzada en servei permanent les 24 hores del dia. El personal i el vehicle els aporta Salut, mentre que la cessió de la base operativa va a càrrec de l’Ajuntament. El consistori ubicarà el servei a la Casa Lila de Castell d’Aro, sense activitat als mesos d’estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.